FI
26.5.2020 | 9:30 EEST

Tilaisuuden tiedot

Päivämäärä: 26.5.2020
Aika: 9:30 EEST
Kesto: 60 min
Kieli: Suomi
TILAISUUS ON MAKSUTON

Tilaisuuden sisältö

Metsäpalveluyrittäjä – tule kuulemaan lisää Arbonaut ProMS –palvelun tarjoamista mahdollisuuksista tehokkaampaan energiapuuvarasto- ja työkohdetiedon hallintaan! Karttapohjaista järjestelmäämme hyödyntää jo moni suomalainen metsäammattilainen, ja nyt sinullakin on tilaisuus nähdä kuinka järjestelmä taipuisi oman yrityksesi tarpeisiin.

ProMS –asiakkaana sinulla on käytössäsi järjestelmän verkkosovellus ja sinne yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöity sisältö. Erityisen hyvin järjestelmä palvelee energiapuun tienvarsi- ja pystyvarastojen hallinnassa, sekä myös monenlaisten työkohteiden ja –määräysten välittämisessä urakoitsijoille. Palveluun kuuluvan ProMS Mobile -mobiilisovelluksen avulla tarvitsemasi tieto pysyy helposti mukana myös maastokäynneillä – ja samalla voit hyödyntää sovelluksen tarjoamia metsätietoja työkohteella liikkuessasi!

Tilaisuudessa näet ja kuulet tarkemmin ProMS –palvelun tarjoamista toiminnallisuuksista ja kartta-aineistoista. Esittelytilaisuuden päätteeksi sinulla on mahdollisuus esittää sinua askarruttavia kysymyksiä järjestelmään liittyen!